Tuesday, April 29, 2014

Articolele lui Julius Streicher


       “Poporul Ales Al Criminalilor”  care a aparut intr-unul din ziarele sale:
“Cartea istoriei evreilor, care este numita ideobste Biblia, ne impresioneaza ca un oribil roman politest, care face ca romanele de senzatie ale evreului britanic Edgar Wallace sa paleasca de invidie. Cartea <<sfanta>> abunda in crime, incesturi, inselatorii, hotii si indecenta.”

      Un alt exemplu reprezentativ este plublicarea fotografiei a fuzelajului in flacari, dupa ce dirijabilul Hindenburg a luat foc (iunie 1937), fotografia fiind insotita de urmatorul comentariu:
“Imaginile din Statele Unite ale Americii arata in mod clar ca un evreu sta in spatele exploziei dirijabilului nostru <<Hindenbrug>>. Natura a descries foarte clar si correct acel diavol deghizat in om.”
    De fapt, acel “evreu” era un nor de fum care fusese retusat in fotografie pentru a semana cu fata unui evreu.   

     De asemenea, fiind redactor de ziar, Julius Streicher si-a permis publicarea a multor articole exagerate.
     Existau si acele teorii absurd despre ceea ce germanii numeau “poluarea rasei””
     “Este stabilit pentru totdeauna: <<albumen strain>> este sperma unui om de alta rasa. In coabitare, sperma barbatului este partial sau complet absorbita de organismul femeii, si astfel ea ajunge in sangele ei. O singura coabitare a unui evreu cu o femeie ariana este suficienta pentru a-I otravi acesteia sangele pentru totdeauna. Impreuna cu <<albumenul strain>> ea a absorbit, de asemenea, spiritual strain. Ea nu va mai fi niciodata capabila sa nasca copii pur arieni… ei vor fi cu totii bastarzi… Acum stim de ce folosesc evreii orice artificiu de seductie pentru a le ademeni pe fetele germane la o varsta cat mai frageda cu putinta, de ce medical evreu isi siluieste pacientele ariene in timp ce acestea se afla sub anestezie.”
    Este greu sa credem ca afirmatiile de mai sus au aparut intr-un ziar semimedical care se numea “Sanatatea poporului german”, dar nu este greu sa acceptam acest lucru cand intelegem ca editorul acestui ziar era chiar Streicher.


No comments:

Post a Comment